ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Ο παιδότοπος μας, προσφέρει πολλές και εναλλακτικές ποιοτικές επιλογές διαδραστικού παιχνιδιού για την διασκέδαση των παιδιών. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, το survivor park, οι εσωτερικοί χώροι με διαφόρων ειδών παιδικές ενασχολήσεις είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχουν τα παιδιά για δημιουργική απασχόληση σε ένα άνετο καθαρό περιβάλλον μέσα στη φύση!

Οι επιλογές αυτές διακρίνονται σε αυτές των εξωτερικών ασφαλών περιφραγμένων χώρων του ποδοσφαίρου, του survivor park ή στίβου μάχης, εξοπλισμένος με μία μεγάλη γκάμα ψυχοκινετικών παιχνιδιών, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα έτσι, που παρακινούν τα παιδιά να χρησημοποιήσουν τις σωματικές και νοητικές τους ικανότητες για την διασκέδασή τους και κατ' επέκταση την επίτευξη της νίκης. Όλα αυτά σε μία περιφραγμένη έκταση 2 στρεμμάτων με το ασφαλέστερο διαθέσιμο δάπεδο για το παιχνίδι των παιδιών που είναι αυτό της άμμου.

Ο κλειστός μας παιδότοπος που χωρίζεται σε δύο αίθουσες, περιλαμβάνει μερικά πολύ έξυπνα παιχνίδια survivor, όπως αυτά των γιγαντιαίων puzzle, το παιχνίδι του ψαρέματος, το παιχνίδι των βόλων, κ.α.

Η άλλη αίθουσα είναι εξοπλισμένη με παιχνίδια για μικρότερες ηλικίες, όπως το μικρό σπίτι μέσα στην ζούγκλα, το τεράστιο lego puzzle, καθώς και τον τοίχο της δημιουργίας όπου τα παιδιά θα βρουν μαρκαδόρους για ζωγραφική, πλαστελίνη για χειροτεχνίες καθώς και άλλα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης.

Επίσης, είναι ιδανικός χώρος για εκδρομές σχολείων και δράσεις φροντιστηρίων.